Νομισματικοί Χάρτες

Ταξιδια στον Πλανητη Γη! 50 διαφορετικά νομίσματα ! 50 Χώρες!

ΟΙ όψεις του Χαρτη!

Ταξιδέψτε σε όλη τη Γη στον Νομισματικό Πλανητη !
Αποκτήστε νομίσματα από όλες τις ηπείρους της Γης και από χώρες μακρινές που ίσως να μην επισκεφτείτε ποτέ! Από το Τρινιντάντ, τη Σρι Λάνκα και το Περού, έως την Κίνα, τη Νέα Ζηλανδία και την Παπούα Νέα Γουινέα!
Συνολικά, η Συλλογή περιλαμβάνει 50 επίλεκτα νομίσματα νομίμου κυκλοφορίας από ισάριθμες χώρες που θα φτάσουν στα χέρια σας κατευθείαν από τις Κεντρικές Τράπεζες των κρατών, ακυκλοφόρητα! Η εκθαμβωτική ποικιλία τους σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητά τους συνθέτουν έναν μοναδικό νομισματικό θησαυρό που θα ήταν αδύνατον να αποκτήσετε με άλλον τρόπο.
Αυτό που θα καθιστά τη συγκεκριμένη συλλογή μοναδική στο είδος της είναι το εκπληκτικό της Εκθετήριο: τον πολύτιμο Άτλαντα που έχει τη μορφή πολυτελούς παγκόσμιου χάρτη με ειδικές υποδοχές ώστε να τοποθετείτε κάθε νόμισμα στην αντίστοιχη χώρα!

ΟΙ όψεις του Χαρτη!

ΟΙ όψεις του Χαρτη!

50 countries - 50 coins II

Χώρες

ΑΛΓΕΡΙΑ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΑΡΜΕΝΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, Μπελίζε, ΜΠΟΥΤΑΝ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΚΕΙΜΑΝ ΝΗΣΙΑ, ΚΌΣΤΑ ΡΊΚΑ, ΚΎΠΡΟΣ, ΤΣΕΧΙΚΉ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ, ΔΑΝΙΑ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΕΡΥΘΡΑΙΑ, ΑΙΘΙΟΠΙΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΜΕΓΆΛΗ ΒΡΕΤΑΝΊΑ, ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ, GUERNSEY, ΓΟΥΙΑΝΑΣ, ΟΝΔΟΥΡΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΙΝΔΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΤΖΑΜΑΪΚΑ, JEREY, ΙΟΡΔΑΝΙΑ, ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, ΚΙΡΓΙΖΙΣΤΑΝ, ΛΕΤΟΝΙΑ, Μαλάουι, ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ, ΝΕΠΑΛ, ΟΛΛΑΝΔΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΛΕΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΡΩΣΙΑ, ΣΑΟΥΔΙΚΉ ΑΡΑΒΊΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ, ΣΟΥΑΖΙΛΑΝΔΗ, ΣΟΥΗΔΙΑ, Τατζικιστάν, ΤΑΪΛΑΝΔΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΗΠΑ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

ΟΙ χώρες και τα νομίσματα!

ΟΙ χώρες και τα νομίσματα!

PLANETOFCOINS_Page_1 PLANETOFCOINS_Page_2

You may also like

Comments are closed.