Το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 είναι το 21ο Παγκόσμιο Κύπελλο και αποτελεί ένα διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου που ήδη ξεκίνησε από τις 14 Ιουνίου.Τα βλέμματα δισεκατομμυρίων θεατών και τηλεθεατών θα είναι στραμμένα σε μία από τις γοητευτικότερες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης έως τις 15 Ιουλίου 2018, στη Ρωσία. Εκεί, όπου θα τελεστεί με κάθε λαμπρότητα η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη…Το 21ο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA ™!

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν 32 εθνικές ομάδες συμπεριλαμβανομένης και της διοργανώτριας χώρας.Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία θα φιλοξενήσει το τουρνουά, καθώς και το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ανατολική Ευρώπη. Θα είναι επίσης το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί σε περισσότερες από μία ηπείρους, δηλαδή την Ευρώπη και την Ασία, αφού το Αικατερίνενμπουργκ και το Σότσι, δυο από τις πόλεις που έχουν επιλεγεί για να φιλοξενήσουν αγώνες, υπάγονται στο ασιατικό τμήμα της Ρωσίας, ενώ οι υπόλοιπες εννέα πόλεις που θα φιλοξενήσουν αγώνες υπάγονται στο ευρωπαϊκό τμήμα της χώρας.

Ο πλανήτης, επί ποδός, ήδη δονείται στους ρυθμούς της “στρογυλλης θεάς”…..

2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA TM

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 64 αγώνες που θα γίνουν σε 12 γήπεδα που βρίσκονται σε 11 πόλεις. Ο τελικός αναμένεται να λάβει χώρα στην πρωτεύουσα της χώρας την Μόσχα και συγκεκριμένα στο στάδιο Λουζνικί.. Το παγκόσμιο αυτό πρωτάθλημα τιμάται και απο επιπλέον χώρες που θα εκδώσουν νομίσματα σε Ασήμι και χρυσό!. 

Η Έκδοση θα κυκλοφορήσει σε πολύ λίγες σειρές παγκοσμίως εγκεκριμένα από την 2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA TM, προσφέρονται σε πολυτελείς κασετίνες μεβελούδινη επένδυση, συνοδευμένα από Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας.

Τα επίσημα αναμνηστικά νομίσματα

Ήδη, από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η ανάληψη της διοργάνωσης από τη Ρωσία, το Νομισματοκοπείο έκοψε μία σειρά από υπέροχα αναμνηστικά νομίσματα, που αποθανατίζουν σε ατόφιο ασήμι 925° (3 ρουβλια) και σε χρυσό 24Κ (50 ρουβλια), άψογης ποιότητας Proof, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός.Κάθε σειρά περιλαμβάνει από 4 νομίσματα έκδοσης 2018, όπου οι επετειακές παραστάσεις για το Μουντιάλ της Ρωσίας τον δυναμισμό του αθλήματος.Πανέμορφο είναι το νόμισμα κοπής 2018με το λογοτυπο της διοργάνωσης ανάγλυφο η επιχρωματισμένο. Οι 4 πρώτες πόλεις μνημονευονται στα πρωτα νομίσματα  Εκατερινενμπουργκ, Σαρανσκ, Καλλινγραντ και Καζαν  που θα φιλοξενήσουν τους σταρ με τα χρυσά πόδια!

Διεθνείς Εκδόσεις

Το παγκόσμιο αυτο πρωτάθλημα τιμάται και απο επιπλέον χώρες που θα εκδώσουν νομίσματα σε Ασήμι και χρυσό! Ηδη κυκλφορούν νομίσματα του 2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA™ απο τη Γαλλία, Πορτογαλία, Ιταλία, Παραγουάη, Ισπανία, Αργεντική, Αυστραλία και αποτελούν σήμερα μία συλλεκτκή σειρά με μεγάλη ζητηση.

You may also like

Comments are closed.