Σας παρουσιάζουμε το πρώτο νομισμα νομίμου κυκλοφορίας από το πιο δημοφιλές αναψυκτικό στον κόσμο, την Coca-Cola® !

Όταν το δείτε, το αναγνωρίζετε αμέσως – ακτινοβόλο κόκκινο φόντο, χαραγμένο τύπωμα, χαρακτηριστικό μπουκάλι . Όπου και αν βρίσκεστε στον κόσμο και σε όποια γλώσσα μιλάτε, είναι το πλέον αναγωρίσμο αναψυκτικό. Γεννημένο τον 19ο αιώνα, δημοφιλές τον 20ό αιώνα κα παγκόσμιο φαινόμενο στον 21ο αιώνα, η Coca-Cola® είναι στα 10 πιο ισχυρά brands παγκοσμίως.

Περισσότερο από ένα αναψυκτικό, η Coca-Cola® (ή  Coke®, αν προτιμάτε) είναι μέρος της καθημερινής ζωής. Αξέχαστες διαφημίσεις από το παρελθόν βρίσκονται ακόμη στις πλευρές των κτιρίων και διακοσμούν καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ.. Δεκαετίες μοναδικών διαφημίσεων με πιασάρικα μηνυματα  εξακολουθούν να ηχούν σήμερα. Είναι πάντα “πάντα Coca-Cola”. Ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν αποφασίσουν να δημιουργήσουν ένα “σημείο στο χρόνο”, σε ασήμι και να εκδοθεί ως επίσημο νόμισμα νομίμου κυκλοφορίας!

Σαν πραγματικό καπάκι Coca-Cola® !

Σε ασήμι 999,9%, με το χαρακτηριστικό σχήμα!

 – Ο Frank M. Robinson, επιχειρηματικός συνεργάτης του δημιουργού της Coca-Cola® Dr. John S. Pemberton, δημιούργησε τόσο το όνομα του ποτού όσο και τη γραμματοσειρά του στο τέλος της δεκαετίας του 1800. 150 και πλέον χρόνια αργότερα, αυτός ο παγκοσμίου φήμης σχεδιασμός είναι το κεντρικό κομμάτι αυτής του πανέμορφου νομίσματος με το αναγνωρίσιμο κόκκινο χρώμα.

ΣΑΝ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΠΑΚΙ! – Αν κοιτάξτε προσεκτικά και θα δείτε ότι αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο νόμισμα – στην πραγματικότητα, θα ανακαλύψετε τις πτυχώσεις και τις καμπύλες ενός καλύμματος μπουκαλιών της Coca-Cola®. Δεν είναι μια ψευδαίσθηση – το κέρμα αυτό κόβεται σε αυτό το χαρακτηριστικό σχέδιο από 6 γραμμάρια ασήμι 999,9% με ειδικά σχεδιασμένες μήτρες που χρησιμοποιούν ψηφιακή τεχνολογία κοπής ακριβείας και επιχρωματισμού.

ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ από τα νησιά FIJI . Κάθε νόμισμα Coca-Cola® Bottle Cap 2018 έχει ονομαστική αξία 1$ και είναι  νόμισμα νόμιμου κυκλοφορίας των νήσων Φίτζι, όπως φαίνεται στην εμπρόσθια όψη κάθε νομίσματος που φέρει και το οικόσημο τους.

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ  -Το νόμισμά σας παραδίδεται  σε ειδική συσκευασία σε μορφή καπακιού – μέσα στο κατακόκκινο κουτί.

Εάν είστε φανατικός της Coca-Cola®, ένας πιστός συλλέκτης μοναδικών νομίσματων ή απλά θέλετε ένα εντυπωσιακό δώρο μην χάσετε αυτο το μοναδικό νόμισμα !

You may also like

Comments are closed.