Ενας θριαμβος πρωτοποριας. Το νομισμα παρουσιαζει ενα μοναδικο ιστορικο αντικειμενο με τα παρακατω χαρακτηριστικα.

  • Β οψη

    ΑΒΑΞ

    Ατοφιο Ασημι 99.99% με φινιρισμα Antique .

  • Εναν Αβακα ενθετο στο κεντρο του νομισματος
  • Ο  Ενθετος Αβακας ειναι επιχρυσωμενος με χρυσο 24 καρατιων
  • Περιορισμενη κυκλοφορια -2500 νομισματα
  • Ειδικη συσκευασια
  • Πιστοποιητικο Αυθεντικοτητας.

 

Συνεχιζοντας την σειρα των πολυ πρωτοποριακων νομισματων με λειτουργικα ενθετα στο κεντρο του νομισματος, αυτο το ασημενιο κερμα των 2 ουγγιων ειναι αφιερωμενο στον αρχαιο πολιτισμο για την ζωτικη σημασια  αναπτυξη του εμποριου. Ενα αρχαιο μονοπατι 6400 χιλιομετρων που συνδεει την Κινα, την Μεση Ανατολη και την Ευρωπη.

Ο Δρομος του Μεταξιου υπηρξε το Κεντρικο Σημειο για το παγκοσμιο εμποριο για χιλιαδες χρονια και συχνα σχετιζεται με τον αβακα, την πρωτη γνωστη φορητη υπολογιστικη μηχανη. Εμποροι που εμπορευονταν μεταξι, μπαχαρικα και αλλα τροφιμα χρησιμοποιουσαν για μετρημα τον υπολογιστη σε ξυλινο πλαισιο,  για αυτα που αγοραζαν και πουλαγαν. Με την χρηση του ακομα και σημερα στην Κινα, ο αβαξ παραμενει ενα σπουδαιο εργαλειο και μια συνδεση μας με μια σπουδαια περιοδο της ιστοριας.

Ιστορικη Σχεδιαση

Εχοντας ενα παλαιωμενο φινιρισμα, το κερμα εχει ενθετο εναν λειτουργικο αβακα. Στην μια οψη απεικονιζονται ταξιδιωτες πανω σε καμηλες ακολουθωντας τον Δρομο του Μεταξιου. Αντικειμενα που συνηθως εμπορευονταν, οπως κεραμικα, μεταξι, φυτα, χαρ

τι, αρωματα και μπαχαρικα παρουσιαζονται επισης στο φοντο. Η σχεδιαση συμπεριλαμβανει το σημα «Ρ» του Νομισματοκοπειου του Περθ.

Εξαιρετική Παρουσία

Το νομισμα στεγαζεται σε μια ελαστικη απεικονιστικη θηκη και συνοδευεται απο αριθμημενο Πιστοποιητικο Αυθεντικοτητος.

You may also like

Comments are closed.