Ένα Πλάσμα με Πολλά Πρόσωπα

Το Αλιεν είναι μια κλασσική τρόμου κι επιστημονικής φαντασίας ταινία διάσημη για κάποιες από τις πιο αξέχαστες στιγμές στην ιστορία του κινώ/φου. Από την στιγμή που η προνύμφη του αλιεν προσκολλάται στο πρόσωπο του Κέιν, μέλος του πληρώματος του δια γαλαξιακού φορτηγού Λοστρόμο, το  κοινό παγκοσμίως συναρπάστηκε από τον ομώνυμο οργανισμό και τρομοκρατήθηκε όταν το εντομομορφο τέρας εξερράγη βίαια από το στήθος του Κέιν. Η ένταση στη σύγκρουση μεταξύ της πρωταγωνίστριας Έλεν Ριπλευ ( Σιγκούνι Γουιβερ) και του εχθρικού ενήλικου πλέον αλιεν στο τέλος της ταινίας θεωρείται από τις πιο τρομακτικές συγκρούσεις στο σινεμά.

Συμπληρώνοντας 40 χρόνια από την κυκλοφορία του φαινομένου Αλιεν, εάν κράμα Τρόμου και επιστημονικής Φαντασίας, αυτό το ασημένιο νόμισμα 2 ουγγιων απεικονίζει το τέρας που σόκαρε το κοινό με μερικές από τις πιο τρομακτικές συναντήσεις στην ιστορία του κινηματογράφου. Για να εμπλουτιστεί η συλλεκτικοτητα περαιτέρω, το νόμισμα παρουσιάζεται έγχρωμο με χειροποίητο φινίρισμα και περιορισμένη κυκλοφορία μόνο 1500 κομμάτια. Είναι συσκευασμένο μέσα σε μια πολυσύνθετη έγχρωμη θήκη σε σχήμα αυγού εμπνευσμένη από την ωοειδή κάψουλα που έβγαινε το αλιεν.

Νόμισμα 2 ουγγιων για την Επέτειο 40 χρονών του Αλιεν απο το Perth Mint

40η επετειος ανατριχίλας…

Αυτό το αξιοπρόσεκτο ασημένιο νόμισμα απεικονίζει αμφότερες τις τρομακτικές μορφές του αλιεν παρουσιάζοντας 2 πρωτοποριακά νομισματικά φινιρίσματα για μια μοναδική συλλεκτική εμφάνιση. Είναι πραγματικά το τέλειο νόμισμα για τους λάτρεις του Αλιεν, μιας ταινίας τρόμου και επιστημονικής φαντασίας μαζί.  Το 2 ουγγιων ασημένιο νόμισμα φέρει τα παρακάτω χαρακτηριστικά

  • Έγχρωμο πεπαλαιωμένο 999 ατόφιο ασήμι
  • Σχέδιο της 40ης επετείου
  • Προϊόν επίσημης κυκλοφορίας
  • Περιορισμένο Τιραζ 1500 κομμάτια
  • Συσκευασμένο σε πρωτότυπη συσκευασία μορφής αυγού
  • Εντυπωσιακό για συλλέκτες η δώρο για τους λάτρεις της κινημαρογραφικής σειράς
  • Αριθμημένο Πιστοποιητικό Αυθεντικότητα

Ο Σχεδιασμός του Τρομακτικού Πλάσματος

Το νόμισμα παρουσιάζει το έγχρωμο κεφάλι του ενήλικου αλιεν με ανοιχτό στόμα εκθέτοντας τα κοφτερά δόντια του. Πιο πίσω το πλάσμα παρουσιάζεται στην εξωγήινη προνυφιακη του μορφή, το 2ο στάδιο της ανάπτυξης του.

Το νόμισμα είναι έγχρωμο, απεικονίζοντας εάν  πράσινο ενήλικο αλιεν με εάν πεπαλαιωμένο φινίρισμα. Αυτό το χειροποίητο φινίρισμα προσθέτει ξεχωριστές εκδορές στην επιφάνεια του νομίσματος για μια εμπλουτισμένη τελική πινελιά σε μια καλλιτεχνική παρουσία.

Συσκευασία Θεματικής Παρουσίασης

Το νόμισμα είναι συσκευασμένο μέσα σε μια πολυσύνθετη έγχρωμη θήκη σε σχήμα αυγού εμπνευσμένη από την ωοειδή κάψουλα όταν η εξωγήινη μορφή ζωής πρωτοπαρουσιάστηκε στο Λοστρόμο. Η θήκη ανοίγει και αποκαλύπτει 4 ροζ σε σχήμα ανθοπεταλων μεμβράνες ως διαδικασία εκκόλαψης του αυγού. Το νόμισμα παρουσιάζεται σε ακρυλική θήκη που όταν ανοίγει το νόμισμα ανυψώνεται με το άνοιγμα του καπακιού. Συσκευασμένο σε θεματική αποστολή , το νόμισμα συνοδεύεται από αριθμημένο Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας.

You may also like

Comments are closed.