ΑναμνηστικάΓεγονόταΝομισματοκοπείαΣυλλέκτεςΣυλλεκτικάΤα νέα μας

Νέα σειρά νομισμάτων για την επική ταινία: Μπάτμαν εναντίον Σούπερμαν

The coin collection
The coin collection

The coin collection

Είχατε σημειώσει στα ημερολόγιό σας την ημερομηνία 19 Μαρτίου 2016; Tην ημερομηνία που ο δισεκατομμυριούχος βιομήχανος της Γκόθαμ αντιμετώπισε τον άνθρωπο απο ατσάλι της Μητρόπολης στο  ”Μπάτμαν εναντίον Σούπερμαν: Η Αυγή της Δικαιοσύνης”, μια ταινία που αγαπήθηκε απο μικρούς και μεγάλους, απο λάτρεις των κόμικ αλλά και απο σινεφίλ.

Ο Κλάρκ Κέντ κέντρισε την προσοχή του Μπρούς Γουέιν όταν αποκάλυψε το φάσμα των ικανοτήτων του στην ανθρωπότητα στο ”Άνθρωπος απο ατσάλι” του 2013. Τώρα ο Σκοτεινός Ιππότης έρχεται για να διασφαλίσει ότι ο Σούπερμαν δέν είναι απειλή για την ανθρωπότητα και εφ’όσον είναι δυνατόν να δώσει απάντηση στο καυτό ερώτημα: ποιός υπερήρωας θα κατόρθωνε να νικήσει από τους δύο;

Η απάντηση ίσως να είναι κανένας. Η αμαζόνα Wonder Woman κάνει επίσης την εμφάνισή της στην επική αυτή ταινία. Θα μπορούσε να είναι αυτή να υπερασπίσει τη Γη; Ενθουσιασμός επικράτησε και για το γεγονός οτι το Βασιλικό Καναδικό Νομισματοκοπείο εκδίδει πολλά αποκλειστικά κέρματα για να τιμηθεί αυτή η επική συνάντηση δύναμης και ηρωισμού.

Με λαμπερα χρώματα, σχεδιασμό υψηλής ευκρίνειας και λεπτομέρειες που οι πιστοί φαν της DC comics θα αναγνωρίσουν (όπως η Κρυπτονιανή συλλαβική γραφή), αυτα τα νομίσματα είναι τα αυθεντικά αναμνηστικά της ταινίας.
Από ”ολογραφικό” χαλκονικέλιο μέχρι και .9999 καθαρό χρυσό, υπάρχει ένα νόμισμα που ανταποκρίνεται σε κάθε συλλέκτη.

<<Ολογραφικό>> σε χαλκονικέλιο
Καθώς γέρνετε το κέρμα, το περίγραμμα του Σούπερμαν μεταβάλλεται σε μια σκοτεινή φιγούρα του Batman. Αυτό το όμορφο νόμισμα, με ονομαστική αξία 0,25$ έρχεται σε ειδική Συσκευασία μαζί με συλλεκτικές κάρτες υπερηρώων που αναβιώνουν τις αναμνήσεις.

Ασήμι 1/4 ουγκιά <<Η αυγή της Δικαιοσύνης>>
Απεικονίζει την επική μάχη των υπερήρωων που λάτρεις των κόμικ αλλά και των ταινιών λαχταρούσαν να δούνε. Αυτό το νόμισμα απο καθαρό ασήμι .999,με ονομαστική αξία 20$ έρχεται μαζί με Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας.Το νόμισμα αυτό ανήκει στο πρόγραμμα 20$ για 20$, μια πολύ επιτυχημένη κίνηση που κάνουν σχεδόν όλα τα νομισματοκοπεία του κόσμου για την ανάπτυξη της αγοράς των νομισμάτων σε νεότερες ηλικίες.

Ασήμι 1/2 ουγκιά με λογότυπο
Φέροντας το ευφιές λογότυπο της ταινίας, θέτοντας τον θυρεό με το S επάνω στο κλασσικό σύμβολο της νυχτερίδας, αυτό το ασημένιο νόμισμα .999 καθαρότητας με ονομαστική αξία είναι μια τέλεια αναπαράσταση της μάχης των υπερηρώων.

Ασήμι proof 1 ουγκιά με το ηρωικό τρίο
Το τρίο, Μπάτμαν, Σούπερμαν και Wonder Woman, έτοιμοι να αποδώσουν δικαιοσύνη, σε αυτό το .999 καθαρό ασημένιο κέρμα με ονομαστική αξία που παρουσιάζει τον κάθε ήρωα σε εξαιρετικά χρώματα.

Ασήμι 2 ουγκιές
Ήρωες σε δράση! Το νόμισμα αυτό έρχεται σε πολυτελή συσκευασία. Η εμπρόσθια όψη σχεδιασμένη με έναν μοναδικό τρόπο στο φόντο της προσδίδει επιπλέον ενδιαφέρον στο .999 καθαρό ασημένιο δημιούργημα με ονομαστική αξία

Χρυσό proof <<Η αυγή της Δικαιοσύνης>>
Προορισμένο για κορυφαίες πωλήσει, το κέρμα αναπαριστά τον Σούπερμαν να κοιτα ψηλά για δύναμη ενώ τον Μπάτμαν με το βλέμμα του στραμμένο από την άλλη

You may also like

Comments are closed.