Αύριο είναι μια άλλη ημέρα…..

Νεο νόμισμα αφιέρωμα στον κλασικό κινηματογραφο

Ένα Αιώνιο Ρομάντζο
Γιορτάζοντας τα 80 χρονιά από την κυκλοφορία του κινηματογραφικού αριστουργήματος Όσα παίρνει ο Άνεμος, αυτό το ειδικό επετειακό νόμισμα απεικονίζει τους πρωταγωνιστές αυτού του επικού ρομαντισμού. Η Σκαρλετ Ο ΄Χαρα κι ο Ρετ Μπατλερ. Με φόντο το σπίτι της οικογένειας Ο΄Χαρα στο κτήμα Τάρα. Το 1 ουγκιάς ασημένιο έγχρωμο νόμισμα έχει εκδοθεί σε 5000 κομμάτια. Ένα εξαιρετικό συλλεκτικό νόμισμα που σφραγίζει το κινηματογραφικό αριστούργημα.
Ξαναζήστε το σαρωτικό ρομάντζο του Αμερικανικού Νότου «Όσα παίρνει ο Άνεμος» με αυτό το ειδικό επετειακό νόμισμα

  • Καθαρότητα 99.99% ατόφιο ασήμι
  • Περιορισμένη κυκλοφορία σε 5000 τεμάχια παγκοσμίως
  • Ειδική συσκευασία
  • Πιστοποιητικό αυθεντικότητας

Όσα παίρνει ο Άνεμος, θεωρείται παγκοσμίως Κινηματογραφικό Αριστούργημα. Είναι ένν κλασσικό δράμα του Αμερικανικού Εμφυλίου που το θυμόμαστε κυρίως από το ρομάντζο μεταξύ της καλλονής του Αμερικανικού Νότου Σκαρλετ Ο΄Χαρα και του αδίστακτου τυχοδιώκτη Ρετ Μπατλερ.  Για τους θιασώτες του ρομαντισμού , το δράμα και η δυνατή απεικόνιση του Αμερικανικού πνεύματος, δίνει σε αυτό το 80 ετών επετειακό  νόμισμα μια μοναδική συλλεκτική αξία σφραγίζοντας το εκπληκτικό ορόσημο της 7ης τέχνης

Εξαιρετικός Σχεδιασμός και Πολυτελής Παρουσίαση

Το νόμισμα απεικονίζει την ιστορική στιγμή της Σκαρλετ και του Ρετ, με τον Ρετ να σκύβει πάνω απο την Σκαρλετ. Ο τίτλος «ΟΣΑ ΠΑΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ» , η επιγραφή «80 ΧΡΟΝΙΑ» κι η απεικόνιση του κτήματος Τάρα συμπεριλαμβάνονται στο σχέδιο, μαζί με το «Ρ» σήμα του νομισματοκοπείου του ΠερΘ.

Το νόμισμα προσφέρεται σε ειδική πολυτελή  κασετίνα με διάφανες καπάκι.    Κάθε νόμισμα συνοδεύεται από αριθμημένο Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας.

You may also like

Comments are closed.