ΑναμνηστικάΝέας κοπής

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ριο 2016 – τα Αναμνηστικά Νομίσματα

RIO 2016_Olympic Games
Αποκτήστε τα Ανανμνσητικά Νομίσματα

Αθήνα 2004, Πεκίνο 2008, Λονδίνο 2012, Ριο 2016 … Κάθε τέσσερα χρόνια, λαμβάνει χώρα το λαμπρότερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, που σηματοδοτείται κι από ένα κορυφαίο νομισματικό γεγονός: Την έκδοση Ολυμπιακών νομισμάτων από τη διοργανώτρια χώρα.

Με χαρά σας λοιπόν παρουσιάζουμε σήμερα την επίσημη συλλογή νομισμάτων των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 στη Βραζιλία.

olympic coins-2016

Αποκτηστε τα νομίσματα των Ολυμπιακών Αγώνων! Κάντε κλικ στην εικόνα η στον σύνδεσμο!

Olympic-coins-rio-2016

Τα Ανανμνηστικά Νομίσματα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο, 2016 ΤΜ

Τα υπέροχα θέματα από την Banco Central do Brasil απεικονίζονται πανω σε ευγενή μέταλλα –μασιφ χρυσό και ασήμι καθώς σε διμεταλλικά νομίσματα ! Πρόκειται για συναρπαστικά και όμορφα σχέδια που απεικονίζουν όχι μόνο η χώρα της Βραζιλίας, αλλά και τα πιο χαρακτηριστικά ολυμπιακά αθλήματα.

Gold Olympic Coin

Gold Olympic Coin

Τα επίσημα Αναμνηστικά Νομίσματα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016 ™ θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των αναμνηστικών νομισμάτων των Ολυμπιακών Αγώνων. Όλα μαζί τα νομίσματα συνιστούν ένα πρωτότυπο και διαχρονικό ενθύμιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Rio 2016™, αλλά και ένα πολύ εκλεκτό δώρο στα παιδιά για να τα μυήσετε στα Ολυμπιακά αθλήματα και στην ομορφιά μιας νομισματικής συλλογής…

Η παγκόσμια ζήτηση είναι ήδη μεγάλη. Εγγραφείτε έγκαιρα γιατί οι σειρές που εξασφαλίσαμε κατ’ αποκλειστικότητα είναι πολύ περιορισμένες!

http://www.coinsclub.gr/olimpiakoi-2016-agones-nomismata/

 

You may also like

Comments are closed.