Αν είστε λάτρης των νομισμάτων και της μουσικής βρήκαμε τον ιδανικό τρόπο για να τα συνδυάσετε! Το Royal Mint, το Βασιλικό Νομισματοκοπείο του Ηνωμένου Βασιλείου, αφιερώνει ένα μέρος των συλλεκτικών νομισμάτων που εκδίδει κάθε χρόνο σε κορυφαίες μπάντες και θρυλικούς καλλιτέχνες που με τη στάση, τον ήχο και την εμφάνισή τους στη σκηνή σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής.

Η κληρονομιά που μας άφησαν χαράχτηκε άψογα στην επιφάνεια χρυσών και ασημένιων νομισμάτων! Το πρώτο νόμισμα της σειράς είναι αφιερωμένο σε ένα από τα πιο cult ροκ συγκροτήματα όλων των εποχών, τους Queen!

 

Αυτά τα χρυσά και τα ασημένια νομίσματα εξασφάλισε και σας προσφέρει σήμερα το Coins Club Greece, με τη δυνατότητα να αποκτήσετε επίσης και τα Λαμπερά Ακυκλοφόρητα νομίσματα με τα τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα των πιο επιτυχημένων δίσκων της μπάντας!

Η ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ QUEEN

H νομισματική σειρά των Queen ήταν πολυαναμενόμενη από όλους τους συλλέκτες νομισμάτων και τους οπαδούς της μουσικής, κυρίως τους φανς των Queen.

Το σχέδιο του νομίσματος απεικονίζει τα μουσικά όργανα που έπαιζε κάθε ιδρυτικό μέλος: την κόκκινη κιθάρα του Brian May, το μπάσο Fender Precision του John Deacon, το bass drum Ludwig™ του Roger Taylor και το πιάνο  Bechstein™ του Freddie Mercury. Οι πρώτες νότες του θρυλικού Bohemian Rhapsody μοιάζουν να «παίζονται» πάνω στο νόμισμα, σαν να είναι πατημένα τα πλήκτρα!

Ξεκινήστε σήμερα την πιο ροκ συλλογή νομισμάτων όλων των εποχών αποκλειστικά στο Coins Club Greece!

You may also like

Comments are closed.