Σας παρουσιάζουμε τον νέο καταλογο του Coins Club με Νομισματικές εκδόσεις απο όλον τον κόσμο!

Σας παρουσιάζουμε τον νέο καταλογο του Coins Club με Νομισματικές εκδόσεις απο όλον τον κόσμο! Κατεβάστε  και ξεφυλλίστε και βρείτε μοναδικές εκδόσεις για δώρα  αλλά και για να ξεκινήσετε μια συλλογή απο τη χώρα η το θέμα που προτιμάτε!

Νομίσματα “το Βλέμμα των Ζώων”

Συνδυάζοντας πολύτιμα μέταλλα, και προηγμένες τεχνικές  φωτορεαλισμού, για να αναπαραχθεί η μεγαλοπρέπεια των άγριων ζώων και να επιτευχθεί αυτός ο παραδειγματικός ρεαλισμός και το θεαματικό αποτέλεσμα στο σκοτάδι!

Εκπληκτικό! εκθέστε το νόμισμα σε μια πηγή φωτός για 30 έως 60 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, τοποθετήστε το στο σκοτάδι. Τα χρωματιστά μάτια λάμπουν, σαν να τα συναντήσατε κάπου στο πηχτό  σκοτάδι!

Χαρακτηριστικά : $ 15 Καθαρό Ασήμι 999  , Ø 36,07 χιλ.,  23,17γρ

ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ  VIKINGS

Αυτά είναι επιτυχημένα ασημένια νομίσματα, αξιοσημείωτα για τις λεπτομέρειες και την εντυπωσιακή τους ποιότητα, όλα διαφορετικά και διακοσμημένα με μια αντιπροσωπευτική  πρύμνη Βίκινγκ του έτους 1000.

Χαρακτηριστικά : 20$ Καθαρό Ασήμι 999 , Ø 38 χιλ.,  31,39 g, Proof

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Τα αναγνωρίζουμε – εκτός ίσως από τους νεότερους συλλέκτες μας – και σήμερα τα περίφημα χαρτονομίσματα της Τράπεζας της Γαλλίας έχουν γίνει σπάνια. Είναι τα τελευταία χαρτονομίσματα πριν την άφιξη του ευρώ. Αποκτήστε τα τελευταία Γαλλικά Χαρτονομίσματα σε εξαιρετική κατάσταση!

ΤΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ 2018

Ανατριχιαστικό: Το πρώτο 3 oz με την τεχνική Antique Finish Ασημένιο νόμισμα με ένα τεράστιο μεγάλο Λευκό καρχαρία! Κάθε νόμισμα είναι αριθμημένο. Μόνο 999 τεμάχα. Είναι το 1ο νόμισμα μιας ολοκαίνουργιας σειράς από τα Μπαρμπάντος  5$ Καθαρό Ασήμι 999 , Ø 50 χιλ.,  93,30 γρ.

You may also like

Comments are closed.