ΔημοπρασίεςΣυλλεκτικάΤα νέα μας

SOTHEBYS, THE STAR WARS COLLECTION

δειτε τα αποτελέσματα
Σε έναν οίκο δημοπρασιών όχι και τόσο μακριά … πραγματοποιείται μια διαδικτυακή δημοπρασία του οίκου Sotheby΄s , μόλις ένα κλικ μακριά από τους φαν του Πόλεμου των Αστρων.

δειτε τα αποτελέσματα

Σε έναν οίκο δημοπρασιών όχι και τόσο μακριά … πραγματοποιείται μια διαδικτυακή δημοπρασία του οίκου Sotheby΄s , μόλις ένα κλικ μακριά από τους φαν του Πόλεμου των Αστρων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ

Σε έναν οίκο δημοπρασιών όχι και τόσο μακριά …  πραγματοποιείται μια διαδικτυακή δημοπρασία του οίκου Sotheby΄s , μόλις ένα κλικ μακριά από τους φαν του Πόλεμου των Αστρων.

Ο οίκος Sotheby΄s έχει ενώσει τις δυνάμεις του με τον Ιάπωνα σχεδιαστή, μουσικό παραγωγό και επιχειρηματία NIGO® για να οργανώσει την πρώτη δημοπρασία αφιερωμένη αποκλειστικά στο Star Wars. Αυτά τα βραβευμένα συλλεκτικά αντικείμενα από τις ταινίες της σειράς αποτελούνται από: περισσότερες από 600 φιγούρες βασισμένες σε χαρακτήρες των ταινιών Star Wars (συμπεριλαμβανομένης μιας σπάνιας φιγούρας του Luke Skywalker που κρατά ένα “διπλό τηλεσκοπικό” φωτόσπαθο), κράνη του Darth Vader και των στρατιωτών του, πλήρεις συλλογές από συλλεκτικά νομίσματα της σειράς “Power of the Force”, παιχνίδια περιορισμένης έκδοσης και σπάνια αυτόγραφα, όπως ένα φωτόσπαθο υπογεγραμμένο από τον κάτοχο του στην ταινία Κρίστοφερ Λι .

Όλα τα αντικείμενα που προσφέρονται σε αυτήν την δημοπρασία προέρχονται από την ιδιωτική συλλογή του NIGO, ο οποίος επί πολλές δεκαετίες τα συγκέντρωνε στο ατελιέ του, στο Τόκυο.

Ο συνδιοργανωτής της δημοπρασίας και ιδιοκτήτης της συλλογής NIGO δήλωσε:

“ Ως σχεδιαστής, πάντα εμπνεομουν από τον πολεμο των αστρων. είναι Τιμη μου που μπορεσα να συλλεξω όλα αυτά τα συλλεκτικα αντικειμενα, ετσι ώστε ΝΑ είναι εφικτη αυτή η δημοπρασια. ελπίζουμε ότι θα φέρει ενθουσιασμό σε ολους τουσ φαν του Star Wars σε όλο τον κόσμο. ”

Οποιοσδήποτε θέλει, μπορούσε να συμμετάσχει στην δημοπρασία από το σπίτι του, διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του οίκου δημοπρασιών Sotheby΄s.H δημοπρασία πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου2015. στις 5 μμ ώρα Ελλάδος.Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό κατάλογο με τα αντικείμενα που συμμετέχουν στην δημοπρασία, και εδω το αποτέλεσμα!

Αξίζει κανείς να ξεκινήσει μια αντίστοιχη συλλογή;

O NIGO ξεκίνησε να συγκεντρώνει τα συλλεκτικά αντικείμενα του πολέμου των άστρων από τη δεκαετία του΄90. Όπως δήλωσε και ο ίδιος, παρακίνηση του ήταν η έλξη και η εκτίμηση της pop κουλτούρας που προσφέρει το Star Wars και που εν τέλει επηρέασε το προσωπικό του ύφος σαν σχεδιαστή. Έτσι δημιούργησε μια συλλογή που θα ζήλευε κάθε φαν των ταινιών αυτών. Όμως πέρα από την ηθική ικανοποίηση της δημιουργίας αυτής της συλλογής, αποδεικνύεται ότι αυτή η συλλογή αποτέλεσε επιπλέον και μια καλή επένδυση καθώς συμμετέχει στην παρούσα δημοπρασία.

Με αφορμή την νέα ταινία Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνά που θα αρχίσει να προβάλλεται το προσεχές διάστημα στους κινηματογράφους, κυκλοφορούν πολλά νέα συλλεκτικά αντικείμενα αφιερωμένα σε αυτήν. Αυτήν την εποχή μπορεί κάποιος να βρει από παιχνίδια και κούπες μέχρι συλλεκτικά νομίσματα εμπνευσμένα από τον φανταστικό κόσμο του πολέμου των άστρων.

Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσει κάποιος την δική του συλλογή, αρχικά για την δική του ευχαρίστηση και ικανοποίηση που όμως στην συνέχεια μπορεί να αποδειχτεί μια καλή επένδυση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση του NIGO.

Star Wars: The Force Awakens 1OZ SILVER PROOF COIN, 2015

Το συλλεκτικό αντικείμενο που θα μπορούσε να συνδυάσει καλύτερα την προσωπική ευχαρίστηση και την  συλλεκτική αξία είναι ένα νόμισμα από την σειρά του Star Wars. Ένα τέτοιο νόμισμα συνδυάζει την αξία του μετάλλου (Χρυσός ή Ασήμι) και την σπανιότητα του νομίσματος καθώς εκδίδονται περιορισμένος αριθμός νομισμάτων.

Με αφορμή την πολύ αναμενόμενη έξοδο στις αίθουσες της νέας ταινίας “Star Wars: Η δύναμη ξυπνά, στις 24/12/2015 το νομισματοκοπείο της Νέας Ζηλανδίας εξέδωσε τα  νέα επίσημα συλλεκτικά νομίσματα αφιερωμένα στην ταινία. Η Συλλογή  αρχίζει με τον Kylo Ren, έναν ισχυρό σκοτεινό πολεμιστή  με μεγάλη  Δύναμη.

Το νόμισμα έρχεται συσκευασμένο σε μια θεματική συσκευασία του Star Wars, κάνοντας αυτό το νόμισμα ένα ιδανικό δώρο για κάθε έναν που αγαπάει την επιστημονική φαντασία. Το Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας βρίσκεται μέσα στη συσκευασία.Λόγω της περιορισμένης προσφοράς μόλις 10.000 ασημένιων νομίσματων από το νομισματοκοπείο, μην καθυστερήσετε! Ξεκινήστε τη συλλογή σας σήμερα, καθώς αναμένουμε ότι η ζήτηση θα ξεπεράσει την ικανότητά μας να παρέχουν σε αυτήν την έκδοση.

Επίσης, διατίθεται και η πρωτη σειρα με τους 9 πρωταγωνιστές

 

You may also like

Comments are closed.